Share

Sunt de parere ca nu exista fotografi mai putini buni , ci doar fotografi care fac sau nu fac fotografii pe placul celorlalti.

Un iubitor de frumos , incercand sa captez tot ceea ce vad in momente de neuitat cu ajutorul aparatului foto.

A devenit principala si singura ocupatie a mea din anul 2007 , cand am transformat pasiunea pt fotografie inceputa cu 4 ani inainte , intr-o profesie.

Telefon: 0742 639 053
mail: sergiu.photo@yahoo.com

8 thoughts on “Despre mine”

 1. Un fotograf minunat, plin de buna dispozitie, care face din fiecare nunta o opera de arta! Un artist in adevaratul sens al cuvantului!
  Ne bucuram ca te-am cunoscut, Sergiu! 🙂

 2. Un adevarat artist si un fotograf exceptional.
  Felicitari, Sergiu, pentru frumoasele fotografii!
  Vom fi onorati sa imortalizezi si urmatoarele momente frumoase din viata noastra 🙂

 3. Un fotograf profesionist, cu un simt al umorului nemaiîntâlnit! Deschis la orice idee, e oricând disponibil sa imortalizeze momente unice din viata noastra! Fotografiile sunt “clipe înramate”?

 4. Nu regret faptul ca am ales sa fac pozele de sfarsit de liceu cu tine, esti cel mai rabdator om pe care l-am intalnit, iar pe langa talentul pe care il ai in arta fotografiei, mai esti si vorbaret:))
  Felicitari pentru munca ta si spor la treaba in continuare!
  Pupici 🙂

 5. Sergiu,tu nu esti un simplu om. Esti un artist,o persoana foarte calda si imi pare foarte bine ca am avut ocazia de a te avea ca fotograf la cea mai importanta zi din viata mea. Pot spune ca am cele mai frumoase amintiri si ma pot mandrii cu pozele facute de tine care sunt cu adevarat o arta. Esti un om foarte rabdator si nu regret nici o secunda ca te-am ales pe tine pentru acest aveniment important. Felicitari pentru munca depusa,pentru toate pozele minunate pe care le faci si pentru felul tau de a fi!

 6. Un adevarat artist, vede arta în viata de zi cu zi si dispune de un talent extraordinar ce îi permite sa transpuna momente, zâmbete, sentimente, amintiri, într-o fotografie. si-a creat propriul stil ce îl defineste cu o cromatica linistitoare si placuta ochiului. Putini fotografi reusesc sa realizeze ceea ce Sergiu face cu usurinta, transformarea unei simple fotografii în arta, si pentru asta, tot respectul! 🙂
  Ca si persona, mereu zâmbaret, curios din fire si dornic de a descopri lucruri noi si cel mai român român pe care îl cunosc! ^^

 7. 6 mai 2017 va ramâne mereu in amintirea noastra si o vom putea împartasi cu cei dragi datorita tie Sergiu! Niste poze peste asteptsri. Multumim din suflet! Cu siguranta vom apela si pentru viitoare amintiri. Ana si Lehel

Leave a Reply

Your email address will not be published.